IMG-20151223-WA0001.jpg

Welkom!

Mijn naam is Emmalie en ik ben klusjesvrouw sinds 2016. Al sinds ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd geweest in techniek, gereedschap en creativiteit. Ik hou ervan om met mijn handen te werken en dingen mooier en prettiger te maken en mensen daarmee blij te maken. 

Ik had mijn eerste kluskoffertje al toen ik een jaar of 6 was. Ik wilde toen al heel graag op de tractor het gras maaien en mijn vader helpen met klussen rondom het huis. Toen ik ouder werd mocht ik ook zelf klussen in huis aanpakken en later kluste ik graag bij verhuizingen voor vrienden en uiteraard voor mezelf. Zodoende heb ik de ervaring opgedaan die me ertoe bewoog om een klusbedrijf te beginnen. 

Mijn opleidingsniveau is WO en HBO en ik heb een diploma fysiotherapie op zak. Toch paste dit vak niet zo bij mij en heb ik besloten gewoon te gaan doen wat ik leuk vind. Ik hou erg van de vrijheid die dit beroep mij biedt en geniet ervan de uitdagingen die ik tegenkom met veel creativiteit, en sporadische genialiteit, aan te pakken. Daarnaast kan ik er ook nog wat zorgzaamheid in kwijt; een ideale combinatie.

Wanneer u mij inhuurt krijgt u een vriendelijke, gedreven dame over de vloer. Ik zet mij er altijd voor in om alles naar tevredenheid uit te voeren en achter te laten. 

Warme groet en hopelijk tot ziens!

 

IMG_20151229_155507.jpg