_SEN7340.jpg

Welke

KLUSSEN

Klusjesvrouw Utrecht kijkt altijd met u samen naar wat u precies wilt, hoe ze het beste aan deze wens kan voldoen en hoe ze de klus ook nog mooi voor u kan afwerken. Staat uw klus er niet bij? Vragen kan altijd via info@klusjesvrouwutrecht.nl of het contactformulier.

Tip! Laat uw grote klussen uitvoeren als u op vakantie bent. Bij thuiskomst is uw huis weer als nieuw! Al het afval is afgevoerd en het huis is schoon en netjes achtergelaten.  


Ophangen en bevestigen

Klusjesvrouw Utrecht kan de meest uiteenlopende zaken ophangen en bevestigen. Denk aan dingen die aan de muur of plafond bevestigd worden, zoals boekenplanken, gordijnrails, een tv-beugel of een schilderijophangsysteem.  Zij heeft de juiste plug, schroef en instelling voor de klus!


Customizing

Heeft u een lelijke CV-ketel in de keuken en zou u daar graag een kastje omheen willen? Past er geen standaard badkamermeubel onder uw wastafel? Of past die kledingkast net op twee centimeter na niet in de kamer en wilt u dat het wel kan? Klusjesvrouw Utrecht kan IKEA-meubels aanpassen naar uw wens!


Schilderen en behangen

U kunt voor al uw schilder- en behangwerk binnenshuis bij Klusjesvrouw Utrecht terecht. Denk aan trappen, kozijnen, deuren, muren en plafonds, maar ook het opknappen van lelijk geworden meubilair of het schilderen van een oude kast is een klus voor haar. Wist u dat op schilder- en behangwerk maar 9% btw zit wanneer uw huis ouder is dan twee jaar? 


Verhuishulp

Zoekt u een handige hulp met uw verhuizing? Klusjesvrouw Utrecht biedt hulp met in- en uitpakken en eventueel vervoer. Ze kan zorgen dat uw nieuwe huis geheel klaar is voor de intrek; schilderwerk gedaan, laminaat gelegd etc. En na de verhuizing kan ze voor u de meubels weer monteren en lampen en schilderijen ophangen. 


Organiseerhulp

Voor als u een garage of kamer hebt waar u moedeloos van wordt en u gewoon niet meer weet hoe u de ruimte nog bruikbaar kunt maken. U wilt dat het handig georganiseerd is, met opbergruimte en dat alles weer netjes opgeruimd is. Klusjesvrouw Utrecht biedt ideeën en oplossingen.


Installatiewerk

Of het nu gaat om het vervangen van gipswanden (inclusief isolatiemateriaal) of het vervangen van een thermostatische douchekraan, uw wastafel of toiletstortbak, u kunt bij Klusjesvrouw Utrecht terecht.


Snoeien

Klusjesvrouw Utrecht kan voor u uw lage, tot middelhoge heggen snoeien en het afval afvoeren. Voor een vast bedrag kan zij twee keer per jaar bij u komen snoeien. Heeft u maar een klein stukje heg? Misschien kunt u uw buren bijeen vragen en een gezamenlijk snoeiabonnement nemen. 


(De)montage

U heeft een nieuwe IKEA-kast en wilt graag dat hij snel en vakkundig waterpas wordt gemonteerd en afgesteld? Klusjesvrouw Utrecht doet het graag voor u. Maar ook wanneer u gaat verhuizen en u wilt uw meubilair gedemonteerd hebben, kan zij u helpen.


Elektraklusjes

Voor verschillende elektraklussen kunt u bij klusjesvrouw Utrecht terecht. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van een lamp inclusief de juiste dimmer, mooi afgewerkt met kabelgootjes en al. Spotjes onder uw keukenkastjes, een elektrische deurbel, of u wilt er graag wat stopcontacten bij en verlichting in uw tuin... Klusjesvrouw Utrecht kan het voor u regelen!


Reparaties en onderhoud

Heeft u een lekkende kraan, of een toilet die maar blijft doorlopen, een kapotte lamp of een tafel die gammel is? Klusjesvrouw Utrecht bedenkt een oplossing en repareert het voor u. Wilt u uw tuinmeubilair eens een onderhoudsbeurt geven? Klusjesvrouw Utrecht doet het graag!


Styling en make-over

U wilt een kamer wat leuker inrichten, wellicht met zo weinig mogelijk middelen, of juist compleet wat nieuws. U zoekt iemand die advies kan geven, gevoel heeft voor styling en het ook nog allemaal voor u doet. Dan zoekt u Klusjesvrouw Utrecht!


Laminaat 

Klusjesvrouw Utrecht legt voor u alle soorten laminaat inclusief ondervloer en plintafwerking. Als u wilt kan ze het ook allemaal voor u halen of bestellen. Dat scheelt een boel gedoe!


Timmerwerk

Een stevige poortdeur in de tuin, houten tuinmeubels, met bijpassende plantenbakken, een radiatorombouw of een schuifdeurenwand op zolder of voor een bestaande kast? Klusjesvrouw Utrecht kan het voor u geheel naar wens maken! 


Tegelklusjes

Voor verschillende kleine tegelklussen in toilet en keuken kunt u bij haar terecht. Of heeft het voegwerk in de badkamer wat reparatie nodig? Leg uw klus voor en ze neemt contact met u op. 

 

 

_SEN7018-2.jpg